Tiger Tank Bruksanvisning - Tysk Humor.

Hvordan "sprenge alle i luften" å ha det gøy mens du gjør det.

Krig er ment å være seriøse saker, ikke sant? Ikke i følge de tyske teknikerne som skrev bruksanvisningene for tanks. Disse instruksjonsbøkene var faktisk så populære at de t.o.m ble oversatt til russisk og lest også av de russiske tanks førerne.

Tiger Tank Bruksanvisning fra 1943:Tyskernes "Tiger" Tank ble introdusert i August 1942 og var da verdens kraftigste tank. Suksessen til "Tigeren" var så formidabel, at ingen allierte tanks turde å gå i åpen kamp mot den. Denne psykologiske frykten ble kalt for "Tigerphobia". De tyske tank sjåførene kunne i mellomtiden lese følgende instruksjoner:


Å kjøre en "Tiger" er prestisjefylt, akkurat som å kjøre en "Mercedes":


Kjører du på motorveien kommer du helt til Berlin, men i terrenget ikke lenger enn til Brandenburg - og du kommer til å bruke veldig mye drivstoff for å komme dit!


God kommunikasjon er like viktig i fredstid som i krigstid:


Du burde ta like godt vare på ammunisjonen din som du tar vare på dama di:


Å sikte godt betyr alt!-


Du må ha en kunstners hjerte for å kjøre en tank:


Sikt nøye og riktig så knekker du Ivan raskere:


Når du er klar for å skyte, kontroller hvor fort du kjører:


Ta godt vare på tanksen din! Tusenvis av Tyske arbeidere jobbet hardt for å sørge for den ypperste kvalitet, og som vi vet, Tysk produserte varer er ikke billig:

Kilde Egland:

Bookmark and Share

2 kommentarer:

  1. Anonym says

    Fint innlegg! Viser vel også at den stereotypiske oppfattelsen vi har av Tyskerne under annen verdenskrig ikke nødvendigvis er i tråd med hvordan det virkelig var!


    Anonym says

    Kan se ut som noe ut
    fra spillet "Fallout" :)


Legg inn en kommentar